• New!
* Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν! Τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά! & συσκευασμένα όπως τα παραλαμβάνουμε από τους εκάστοτε προμηθευτές μας.
** Για παραγγελία που περιλαμβάνει 10 προϊόντα του ίδιου κωδικού απαιτείται Τραπεζική Κατάθεση, Πληρωμή μέσω Paypal ή Πιστωτικής Κάρτας.
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Dermacol Invisible Fixing Powder (Shade Light, Powder, W, 13 g, Set) + Cosmetic Brush D55 1 ks + Cosmetic Bag

Not rated yet

Κωδικός προϊόντος:  ws.85848

 • €18.85
Old price: €32.55 , you save €13.70
 • 42% έκπτωση
Θα κερδίσετε έως και 18 πόντους μετά την αγορά αυτού του προϊόντος.
Ποσότητα:  
 • Αποστολή & Παράδοση

  Δείτε παρακάτω στην καρτέλα "Αποστολή & Παράδοση" για περισσότερες πληροφορίες.

 • Τρόποι πληρωμής

  logos-payments-tab

 • Πολιτική επιστροφών

  Διαβάστε παρακάτω στην καρτέλα "Πολιτική επιστροφών" τους όρους και τις προυποθέσεις επιστροφής προϊόντων.

 • Βάρος
  0.2 kgr
 • Κωδικός
  ws.85848

Dermacol Invisible Fixing Powder (Shade Light, Powder, W, 13 g, Set) + Cosmetic Brush D55 1 ks + Cosmetic Bag

 • Brand
  Dermacol
 • MPN
  8595003111065
Αξιολογήσεις πελατών
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ΕΛΤΑ Courier) μόνο τις καθημερινές και έχει ελάχιστα μεταφορικά 3,00 ευρώ. Αν θέλετε η παράδοση να γίνει το Σάββατο, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 3,70 ευρώ, και ίσως να μην είναι δυνατό λόγω περιοχής αποστολής.

Χρέωση αντικαταβολής 2,5€ σε όλες τις παραγγελιες ανεξάρτητου ποσου.

Η παράδοση γίνεται το αργότερο σε πέντε (5) με επτά (7) εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ΕΛΤΑ Courier), ή υπάρξουν άλλα προβλήματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.
Επιπλέον, σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε στο 210 2818144. Ωστόσο, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως είναι δύσκολο να κανονιστεί κάποια συγκεκριμένη ώρα, διότι η παράδοση εξαρτάται από τον αριθμό των προϊόντων που παραγγείλατε, τις διαφορετικές περιοχές παράδοσης και το δρομολόγιο του οχήματος που θα γίνει η παράδοση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις (3) τρόπους για να πληρώσετε την παραγγελία σας:

1. Με αντικαταβολή 

Χρέωση αντικαταβολής 2,5€ σε όλες τις παραγγελιες ανεξάρτητου ποσου.

Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στον χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και ισχύει για όλη την Ελλάδα. 

*Οι τράπεζες στις οποίες μπορείτε να καταθέσετε την προκαταβολή σας αναφέρονται παρακάτω στο (2).

 2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αν δεν θέλετε να πληρώσετε με Αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω εμβάσματος σε μία από τις ακόλουθες τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Τράπεζα
Λογαριασμός
ΙΒΑΝ
Πειραιώς
5035090500437
GR64 0172 0350 0050 3509 0500 437
        ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Τράπεζα
Λογαριασμός
ΙΒΑΝ
Eurobank
0026.0182.85.0200821748
GR07 0260 1820 0008 5020 0821 748
        ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Τράπεζα

Λογαριασμός

ΙΒΑΝ

Εθνική Τράπεζα518/002314-02

GR75 0110 5180 0000 5180 0231 402

        ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


3. Με πιστωστική ή χρεωστική στο σύστημα πληρωμών της ViVa.

Δικαίωμα υπαναχώρησης.

         Ο πελάτης – καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση της πώλησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών, η οποία ξεκινά είτε

         α) από την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης - καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή των πωλούμενων αγαθών, είτε

         β) από την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης - καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή του τελευταίου πωλούμενου αγαθού, σε περίπτωση πολλών αγαθών παραγγελθέντων από τον πελάτη - καταναλωτή με μία παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά, είτε

         γ) από την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης - καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή της τελευταίας παρτίδας ή του τελευταίου τεμαχίου, σε περίπτωση παράδοσης αγαθού αποτελούμενου από πολλές παρτίδες ή πολλά τεμάχια, είτε

         δ) από την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης - καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή του πρώτου αγαθού, σε περίπτωση σύμβασης τακτικής παράδοσης αγαθών σε καθορισμένη χρονική περίοδο.

         Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και κόστος για τον πελάτη - καταναλωτή, πλην των εξόδων επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο ή άλλο), η οποία θα γίνεται με δική του μέριμνα και ευθύνη.

         Διευκρινίζεται πάντως ότι για να ασκήσει ο πελάτης - καταναλωτής το δικαίωμα της υπαναχώρησης και να προχωρήσει στην επιστροφή των αγαθών και γενικά σε κάθε επιστροφή μη ελαττωματικού αγαθού, αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός της ως άνω αποκλειστικής προθεσμίας, δηλαδή η δήλωση υπαναχώρησης θα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο εντός αυτής της προθεσμίας (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος στις αποθήκες μας).

         Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο πελάτης – καταναλωτής οφείλει είτε να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά το έντυπο υπαναχώρησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Εταιρείας είτε οποιοδήποτε άλλο έντυπο - δήλωση και η Εταιρεία να του αποστείλει αμελλητί απόδειξη - επιβεβαίωση παραλαβής του.

         Κατόπιν της ως άνω δήλωσης υπαναχώρησης, η Εταιρεία επιστρέφει κάθε πληρωμή που έλαβε από τον πελάτη - καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των δαπανών παράδοσης, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του πελάτη - καταναλωτή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

         Η Εταιρεία προβαίνει στην επιστροφή των χρημάτων χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που χρησιμοποίησε ο πελάτης – καταναλωτής για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν ο πελάτης - καταναλωτής έχει ρητώς συμφωνήσει διαφορετικά και υπό τον όρο να μην επιβαρυνθεί ο πελάτης - καταναλωτής με δαπάνες προκύπτουσες από την επιστροφή των χρημάτων. Σημειωτέον ότι η Εταιρεία δεν απαιτείται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, εάν ο πελάτης - καταναλωτής ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η Εταιρεία.

         Εκτός εάν η Εταιρεία προσφέρθηκε να παραλάβει η ίδια το πωλούμενο προϊόν, η Εταιρεία μπορεί να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω το προϊόν ή μέχρι ο πελάτης - καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω το προϊόν. Από την πλευρά του, ο πελάτης - καταναλωτής επιστρέφει τα αγαθά ή τα μεταβιβάζει στην Εταιρεία χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στην Εταιρεία την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση της πώλησης, ακριβώς στην κατάσταση που παραδόθηκαν στον πελάτη - καταναλωτή, ήτοι στην αρχική τους κατάσταση, μαζί με την συσκευασία τους και το σύνολο των εξαρτημάτων, των ταμπελών/σημάνσεων (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ.) και των εντύπων και των παραστατικών που τα συνοδεύουν.

         Ειδικώς, στην περίπτωση των ειδών που περιλαμβάνονται σε ειδικότερη συσκευασία, ιδίως για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (όπως όλως ενδεικτικώς π.χ. ξυριστικές - κουρευτικές μηχανές, οδοντόβουρτσες κλπ.), η συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή και φθαρεί, δηλαδή το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν ισχύει στην περίπτωση τηςπρομήθειας σφραγισμένων αγαθών, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.Η προθεσμία τηρείται εάν ο πελάτης - καταναλωτής στείλει πίσω τα αγαθά πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών.

         Ο πελάτης - καταναλωτής επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.

         Ο πελάτης - καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, τωνχαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

         Τέλος, σε κάθε περίπτωση, για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα τηλεφωνικά με το τμήμα επιστροφής προϊόντων στο 210 2818144.


Έντυπο Υπαναχώρησης

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Τοποθετήστε εδώ για αγορά
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
 • Giorgio Beverly Hills Yellow Eau de Toilette 90ml
  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  Not rated yet
  • €20.88
  Old price: €50.48 , you save €29.60
  • 59% έκπτωση
  20
  • New!
  • 59% έκπτωση
 • Burberry Weekend For Women Eau de Parfum 100ml
  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  Not rated yet
  • €32.53
  Old price: €82.00 , you save €49.47
  • 60% έκπτωση
  32
  • New!
  • 60% έκπτωση
 • Wella SP Men Maxximum Shampoo 250ml
  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  Not rated yet
  • €8.98
  Old price: €15.90 , you save €6.92
  • 44% έκπτωση
  8
  • New!
  • 44% έκπτωση
 • 2K All About Beauty Train Case Makeup Palette 60,2g
  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  Not rated yet
  • €16.00
  Old price: €25.00 , you save €9.00
  • 36% έκπτωση
  16
  • 36% έκπτωση
 • Makeup Trading Schmink Makeup Palette 510 102ml
  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  Not rated yet
  • €18.00
  Old price: €28.00 , you save €10.00
  • 36% έκπτωση
  18
  • 36% έκπτωση